Zánovní lyže z bazaru mohou stát zlomek ceny

18.01.2016 13:23

Vyhýbáte se bazarovému zboží? Pokud jste vášnivými lyžaři, určitě byste rádi nalezli to nejlepší vybavení na svah, bez rizik. Možná jsou vaše vysněné lyže příliš drahé, než byste si je mohli dovolit. Proč ale kupovat nové? V e-shopu s bazarovými lyžemi nebo kamenném bazaru můžete sehnat opravdu kvalitní lyže za zlomek jejich původní ceny.

Špičkové vybavení vás nemusí zruinovat

Není výjimkou, že za dětské bazarové lyže nebo lyže pro dospělé dáte jen 20 až 50% toho, co stály jako nové. Většinou jsou nepoškozené, jelikož lyžař, který je měl před vámi, se rozhodl po krátkém čase pro ještě novější model, aby nezůstával pozadu, i když stávající lyže byly ještě ve skvělém stavu. Bazarové lyže a SNB vás mohou velmi příjemně překvapit.

Raději vlastní lyžařská výbava než z půjčovny

Mít svou vlastní lyžařskou výbavu je téměř povinností. Na půjčovny mnohdy nebývá spolehnutí, a když ano, nebývají zrovna nejlevnější. I když se na hory vydáte jen párkrát za rok, vyplatí se koupit si vlastní výbavu.  Lyže nebo snowboard z bazaru vám pravděpodobně budou stačit. I dnes se najdou bazary, které prodávají staré lyže nalezené při úklidu půdy. Těm se vyhněte a raději se zaměřte na profesionální lyžařské bazary, kde najdete nejen prkýnka a prkna, ale také bazarové lyžařské boty.

Ušetřete až 80%

V kvalitním obchodě najdete levné lyže různých světových značek prvotřídní kvality. Rozdíl mezi lyží novou a bazarovou může být třeba i jen dva dny na sněhu, s tím, že cena bývá snížena až o 80%. To už se vyplatí se poohlédnout po bazarových snowboardech nebo lyžích z druhé ruky! Nové kvalitní lyže pořídíte okolo 20 000 Kč. Za tuto cenu máte u bazarových lyží pro dospělé celou výbavu včetně holí, vázání a bazarových lyžařských bot.

Chovejte se ekonomicky i při nákupu lyží

Poctiví obchodníci dávají záruku i na použité vybavení. Pokud se rozhodnete pro bazar Newmasport, můžete zde kromě kompletního lyžařského vybavení sehnat i krásné čepice a čelenky ruční výroby, se kterými vám rozhodně nebude zima a navíc vám budou slušet. Budete se chovat ekonomicky a ještě podpoříte poctivou ruční výrobu doplňků Petka.