Začínáte sázet? Kdo vám poradí?

06.07.2015 10:48

Získat dobré tipy na sázky může být dnes základem úspěchu při sázení na fotbal či jiné sporty. Možná jste i vy byli stiženi touto mánií, která zachvátila internet. Ale své základy mají různé druhy sázení již hodně daleko v historii, zcela prokazatelně dokonce již Antice. Kde najít dobrého poradce, který vám dokáže provést kompletní analýzu zápasů, závodů nebo dokonce dostihů? Především si musíte položit dotaz, kolik času a peněz chcete investovat do zajištění takové pomoci.

Zdarma či za peníze?

V tomto případě rozhodně neplatí, že čím je takový poradce pro tipující dražší, tím bude také kvalitnější. Ani zdaleka to tak nemusí být a výjimkou nejsou rádci, kteří se skvěle vyznají a rádi vám poradí zadarmo v rámci určitého portálu, který se na sportovní sázení online zaměřuje. Jedním z takových webů je také slovenský Dennik.sk, který kromě tipů zdarma a tipů na sázky bez registrace nabízí také dokonalé analýzy pro připravované „velké zápasy a podniky“.

Dá se vsadit v podstatě na vše

Asi největší tradici a pravděpodobně i jednu z nejdelších historií má sázení na dostihy. I vy milujete koníčky a rádi byste povýšili tuto zábavu ještě o jeden level? Nechte si poradit a využijte tipy na dostihy od odborníka. Ale jsou tu i další sporty, na které se nejvíce sází, a které bychom mohli směle označit za celosvětově oblíbené. Především samozřejmě fotbal, hokej a tenis.

Kromě sázení na NHL, na fotbal, sázení na tenis a další sporty, kterých je v současnosti překvapivě obrovské množství, lze vyzkoušet i jiné možnosti. Některé jsou dokonce zdrojem pobavení a můžou na vaší tváři vyluzovat úsměv. Hovoříme například o sázení na to, jak dopadnou volby, nebo jak skončí soud některé ještě donedávna opěvované celebrity, která se ocitla na nechtěném výsluní.

Kolik vsadit?

Dejte si ale velký pozor, přece jenom štěstí je i u sázení nesmírně důležitým faktorem, vlastně stále tím nejdůležitějším. Ať znáte výsledky zápasů, historii a také současnost ze sportovního hlediska sebelépe, štěstí vás nakonec může o vložené penízky připravit. I proto nikdy neriskujte až přespříliš a sázejte takové částky, které v případě prohry neznamenají osobní bankrot. A především, nechte si kvalifikovaně poradit, možná po čase i vy budete rádcem.