Vítejte ve světě dronů

09.12.2015 08:59

Se stále dopředu mířícím technickým pokrokem není obtížné se setkat. Obrovský boom v posledních měsících zaznamenávají drony. Kdo by nechtěl zařízení, které splňuje požadavky minimalizace, mobility, kvality a spolehlivosti. Široký záběr uplatnění dává dronům ideální startovací pozici pro vstup na trh v mnoha odvětvích.

Od malého pro děti až po velké profesionální

Elektrický dron je bezpilotní prostředek, který si dnes může pořídit opravdu každý. Prodávají se jak v komerčních modelech, tak na míru sestavené dle zákaznických požadavků. Velikosti takového přístroje, který se pohybuje po zemi, ve většině případů však ve vzduchu, jsou různé. Od nejmenších dronů pro děti, které se vejdou do dlaně jedné ruky až po velikostně větší drony pro profesionály.

Ovládání přesně dle vašich myšlenek

Důležitou otázkou je manipulace s drony. Standardem jsou drony na dálkové ovládání. Ovladače, které obsahují několik málo základních ovládacích prvků, vám jednoduše padnou do ruky a zároveň velmi dobře poslouží. Let vámi ovládaného létajícího dronu bude při správné manipulaci plynulý a přímočarý. Některé modely nabízejí kontrolu nad přístrojem pomocí mobilního telefonu. Skrz signál WiFi se připojíte a budete moci dron ovládat až na vzdálenost 50 m. Velmi dobře vám k tomuto účelu poslouží aplikace, ve které uvidíte obraz z kamery umístěné v dronu.

Multimédia kupředu

Létající přístroje nabízí veliké množství využití. Mohou se stát ideální hračkou, se kterou zabavíte vaše děti nebo pomocníkem ve firmách. Oblíbenou činností je dnesfocení fotografií a natáčení videí. Selfie, kterou si pořídíte z dronu s kamerou, bude mnohokrát efektivnější nežli ta z vašeho mobilního telefonu. Pokud si navíc zakoupíte model, jenž podporuje ovládání pomocí mobilní aplikace, můžete své zážitky okamžitě sdílet se svými přáteli na sociálních sítích. Pořiďte si zařízení budoucnosti a jděte s dobou.