Svět jezdectví

27.06.2015 16:24

Znáte ten pocit, kdy zapadá sluníčko, pofukuje jemný vánek a vy se vracíte domů z nekonečně dlouhé a sluncem prozářené vyjížďky? Houpete se na hřbetu svého čtyřnohého miláčka a jste spokojeni, a nic víc ke štěstí nepotřebujete a jste přesvědčeni o tom, že pro tyhle chvíle stojí za to žít? Váš koník je taktéž spokojen, protože je vybaven jezdeckými potřebami od společnosti Equiservis. Naše společnost se specializuje na jezdecké potřeby všeho druhu, které Vás jen můžou napadnout. Přijďte k nám a přesvědčte se sami. Naše prodejna je vybavené širokospektrým zbožím a všichni si zde přijdou na své. K dispozici je Vám tým pracovníků, kteří se na Vás již těší a vždy Vás přivítá s otevřenou náručí a milým úsměvem sobě vlastním, všichni jsou připraveni maximálně naplnit Vaše přání a představy o jezdeckých potřebách a doplňcích.

Nabízíme pro Vás

Zaměřujeme se na jezdecké potřeby všeho druhu. Vyhovíme jak Vašim čtyřnohým miláčkům, dospělým majitelům, ale i začínající nadšeným „koňákům“ raného věku. Můžete si u nás vybrat ze široké škály sortimentu jezdeckého vybavení, jako jsou jezdecká sedla, jezdecké přilby, jezdecké boty pro dámy i pány, jezdecké rajtky a v neposlední řadě také zajistíme kompletní vybavení pro Vaše čtyřnohé miláčky, jako například otěže, ohlávky, podkovářské potřeby a další nezbytnosti pro Vaší maximální spokojenost. Zkrátka u nás nepřijdete, ani když budete pátrat po dobrotách a laskominách pro Vaše miláčky, protože vše není jen o dřině a drezuře, ale musíme si ten život i zpříjemnit a občas pořádně zahřešit, abychom byli veselejší a měli více energie a elánu do budoucí práce a tréninku. Vybrat si můžete z té nejrozmanitější škály doplňků stravy, pochoutek a dobrůtek, které nesmí chybět v žádné stáji.

Přinášíme inspiraci

Pokud máte pocit, že Vám stále chybí jezdecké vybavení, vybavení pro koně a vybavení Vaší stáje či podkovářský sortiment a nemůžete přijít na to, co byste ještě měli zakoupit a doplnit, aby vše bylo dokonalé, přijďte se k nám inspirovat a uvidíte, že u nás získáte nápady a inovace. Máme pro Vás připraveny různé akce a cenová zvýhodnění, které nesmíte vynechat. Proto přijďte, podívejte se a vyzkoušejte. Uvidíte, že atmosféra v našem obchodě Vás nadchne a ještě více upevní a prohloubí lásku ke koním a k tomuto stylu života jako takovému. Najdete u nás nepřeberné množství značek, takže si určitě vybere i ten nejnáročnější zákazník. Tak pospěšte k nám, těšíme se na Vaši návštěvu, která bude pro obě zúčastněné strany příjemným zážitkem, a pevně věříme, že se k nám vždy budete rádi vracet.