Šetrné a zdravé vaření s Easy Cook

23.08.2014 18:05

Pokud jste zastánci co nejzdravějšího životního stylu, nebo s ním chcete teprve začít, určitě se zaměřujete i na správné stravovací návyky. Šetrná příprava pokrmů umožní zachovat cenné látky, vitamíny a minerály, které se při tradičních způsobech jako je smažení, vaření ve vodě a pečení z velké části zbytečně ztrácejí. Vaření v páře vám usnadní poslední hit kuchařů a kuchařek, moderní parní hrnec Easy Cook.

Chutné jídlo bez zbytečného tuku a koření

Vařit v páře je trendy, chutné a zdravé. Pára je při vaření k potravinám šetrná, jídlo pak dobře chutná, lépe vypadá, je stravitelnější a méně kalorické. K vaření v páře se využívá minimum vody a méně koření. I bez velkého solení a kořenění získáte třeba chutně připravené maso, které rádi vyměníte za smažené nebo pečené. Už vás nebudou muset trápit připečené kousky jídla a přepálený tuk. Pokud máte citlivější zažívání, určitě tuto metodu vyzkoušejte. Navíc vaření v páře je i dobrým pomocníkem při snaze o redukci váhy.

Kvalitní parní hrnec Easy Cook

Jak co nejjednodušeji a nejlépe vařit v páře? Vyzkoušejte již zmiňovaný speciální parní hrnec Luxel Easy Cook. Kvalita výrobku je vysoká. Dováží se z Turecka, a již ho používá mnoho spokojených zákazníků. Parní hrnec zvládne rozmrazovat, dusit, ohřívat i vařit. Pára prostupuje ze spodního hrnce s vodou do horního hrnce, a zde šetrně ohřívá potraviny. Vlhkost, která kondenzuje na stěnách, steče zpět do spodní odtokové nádoby. Funguje to prostě skvěle, bez špíny a prskání.

Hrnec Easy Cook má hned tři parní přihrádky nad sebou. Umístit do nich můžete i držáky na vaření vajec a speciální mísu pro přípravu rýže a polévky. Základna je vyrobena z nerezové oceli, a varné komponenty z plastu. Díky vhodné kombinaci materiálů nedosahuje cena tohoto parního kuchyňského přístroje nikterak vysokých hodnot.

Mnoho lahodných pokrmů za dobrou cenu

Pokud si pořídíte Easy Cook, získáte přínosného pomocníka do domácnosti, kterého ocení celá rodina. Celkový objem tohoto hrnce je 9 litrů, což bohatě postačí na několik chodů pro celou rodinu. Celkový design tohoto sofistikovaného vybavení na vaření je velmi moderní, působí vlastně jako nadčasová patrová budova se základnou.

Vaření si můžete pohodlně načasovat, a hrnec se pak sám vypne. Ztrátu vody, která se mění na páru, jde jednoduše doplnit přes dva otvory po stranách a pro zachycení přebytečné zkondenzované vody slouží speciální tácek. Většina vody ale steče zpět po stranách nádoby.

Nebojte se vaření v páře

Díky kvalitním a snadno nastavitelným programům hrnce Luxel Easy Cook se nemusíte vaření v páře bát, a můžete se pustit s vervou do zdravého kulinářství. Uvidíte, že se vám bude dařit a zdravější jídlo bude chutnat všem. Možnost přípravy hned několika chodů najednou je nedocenitelná.