Renovace koupelny bez bourání

22.06.2014 12:22

Nevěříte, že koupelna se dá renovovat i bez bourání? Ano, je to tak. Využijte služeb zkušených řemeslníků a nebude to žádný problém. K dispozici je dnes již dostatek firem, ovšem jen některé o sobě můžou říct, že jsou spolehlivé. Jen pár se může pochlubit většinou kladnými referencemi zákazníků. Mezi takové společnosti se řadí také Renovace Houska, která dokáže realizovat renovace koupelny bez bourání.

Houska zkvalitní vaše bydlení

Tato stavební a renovační firma se zabývá především těmito činnostmi, které pomohou ke zkvalitnění bydlení, a především pak uvedou vaši starou koupelnu do nového stavu. Vše bez nepořádku, decentně a velice rychle. Výsledkem je kvalitní realizace, která má funkci, ale také krásný a moderní design. Další možností pak je komplexní rekonstrukce bytového jádra. Zde tedy postup činností firmy Houska:

1.       Instalace předmětů a zařízení- instalace otočného umyvadla

2.       Výměna vodovodních baterií

3.       Realizace podlah, dlažby a obkladů

4.       Instalatérské činnosti

5.       Ventilace a větrání

6.       Zakomponování vhodného nábytku a dalších prvků, které jsou voděodolné

Dokonalé služby pro zákazníka

Obklady a dlažba do koupelny, voděvzdorný nábytek, pěkná designová zrcadla, záchody a pisoáry, umyvadla a sprchové kouty, to vše patří k rekonstrukci. Společnost Houska vám vyjde maximálně vstříc a postará se nejen o samotné obkladačské a zednické práce, ale také o drobné zednické práce, samozřejmostí je úklid po malování a dalších provedených činnostech. Možnosti jsou opravdu veliké, ceny více než lidové.

Hrubý a finální úklid

Pracovníci stavební firmy Houska jsou velmi pořádní, provádí jednak průběžný úklid, každý den po ukončení daného úseku práce, ale také vždy následuje komplexní úklid závěrečný, kdy už je vše dočištěno a uklizeno naprosto dokonale. Nenajdete ani smítko, vaše koupelna, ale také další části bytu či domu, budou v nejmodernějším provedení, plně funkční a také úsporné a čisté. Navíc získáte ty nelevnější obklady a dlažby!