Party dekorace, se kterými budete mít vyhráno

19.11.2014 10:31

Pořádáte party nebo jakoukoliv oslavu? Chcete vskutku zazářit před svými hosty? V tom případě je nutné, abyste zvolili především vhodné a krásné dekorace na party. Záleží samozřejmě hlavně na tom, jak bude daná akce směrovaná a jestli se náhodou nebude jednat o tématickou party, která je dnes velmi moderní formou zábavy nejen v rodinném kruhu a v kruhu přátel, ale také pro firmy.

Sortiment na party

Velice důležitý je sortiment na party. Dnes je trendy kupovat různé balonky, girlandy, které se dají pověsit, lampiony, mašle, květiny a další party vybavení. Pokud se jedná o zahradní party, není to zase tak složité, postačí hlavně jídlo a pití, v případě řádné oslavy pro dospělé i pro děti, kdy se jedná o jubileum nebo významnou událost, je vhodné přidat náležitou dekoraci a výzdobu.

Party vybavení pro dospělé i děti

Je rozdíl mezi party vybavením pro děti a pro dospělé. Děti mají rády třeba pohádkové motivy, zatímco dospělí více recese. Nepochybně oblíbenou zábavou jsou maškarní akce, při kterých se děti i dospělí mohou schovat za masky a dovádět tak trošku beztrestně pod rouškou tajemství.

Správné osvětlení a dokonalá atmosféra

party pro děti i pro dospělé oslavence patří také vhodné osvětlení. To si můžete různé pověsit, položit nebo zabudovat, jedná se o klasické lampiony nebo méně tradiční dekorativní lampy a svíčky. Moderní jsou i louče ve stylu dovolené u moře, které se hodí k pořádání havajské party.

Atmosféru ovšem mohou podpořit také dobře zvolené vůně. Proč nespojit zábavu s aromaterapií. To nemusí být jen uměle vytvořené vůně a kouřové efekty, ale také třeba obyčejná vůně pečeného či grilovaného masa.

Barvy na obličej

Co děti rozhodně nezklame, to jsou barvy na obličej. Patří dnes k tomu nejoblíbenějšímu u dětských oslav, spoustu zábavy s nimi zažije celá rodina. Pomalujte se třeba do válečných indiánských barev nebo namalujte svá dítka jako pohádkové postavičky.