Nezbytné doplňky pro ženy? Dámské tašky a kabelky.

22.04.2015 12:19

Dámské kabelky ukrývají množství pokladů - samy to jistě víte nejlépe. Co v ní ukrýváte vy? Snad nějaké ty účty, šminky, parfém, důležité dopisy, peněženku, iPod či mp3 přehrávač, nějaký pamlsek možná i kartáček na zuby. Dnešní trend velkých dámských tašek sice tak trochu nahrává nepořádku v nich, ale zato si v nich můžeme přenést doslova všechny naše osobní a intimní záležitosti, které chceme mít vždy po ruce.

Nedotknutelná cennost

Existuje někdo, komu byste dovolily nahlédnout do své kabelky nebo třeba do sportovní tašky? Partnerovi, nejbližší kamarádce, nebo raději nikomu? Obsah dámské, ale i pánské tašky může skrývat nejrůznější intimnosti, které mohou poodhalit pravdu o osobnosti každé ženy i muže. Ne nadarmo se už méně říká - “řekni mi, co čteš, a já ti povím, kdo jsi”. Dnes je prý modernější rčení - “ukaž mi obsah své kabelky, a já ti povím, kdo jsi”. Myslím, že pravdou je obojí. A obojí musí být dobrovolné.

Přistihnout totiž někoho, kdo se přehrabuje v tak nezbytném doplňku pro ženy, jako je kabelka, taška a podobně, lze považovat minimálně za takové narušení soukromí, jako by si někdo bez našeho vědomí četl zprávy v našem mobilu.

Někdy ani nevíme, co ve své tašce nosíme

Horší je, že někdy ani samy nevíme, co ve své vlastní tašce či třeba plesové kabelce nosíme. Vždycky tam něco přihodíme, a „světe div se“. Mnoho maličkostí se v útrobách tašky ztrácí. Je to jako s ponožkami, které “požírá” pračka. Dáme prát například 6 párů, ale pračka nakonec vyplivne pouze 11 ponožek. Tu chybějící tu a tam najdeme úplně někde jinde. A tak v našich taškách plných chaosu často objevíme i věci, třeba stylovou peněženku, kterou tolik potřebujeme, až tehdy, když si konečně po dlouhém čase děláme v tašce pořádek. To se týká i šminek v kosmetickém kufříku