Moderní úklid s kvalitními přípravky HG

09.08.2014 11:58

Jak nejlépe na uklizenou a opravdu čistou domácnost? Nejlepší je vsadit na kvalitu, která je opravdu prověřená. Příliš levné prostředky většinou nefungují, a složení také nebývá to pravé ořechové.  

Čtyřicetiletá tradice spojená s moderními technologiemi přináší kvalitní produkty pro čištění i ochranu povrchů v každé domácnosti. Pokud vám není lhostejné, čím doma uklízíte, vyzkoušejte čisticí prostředky HG od nizozemské tradiční společnosti.

Produkty jsou vyráběny flexibilně, odrážejí zájem spotřebitelů a jejich požadavky. Používají se v mnoha zemích světa. Najdete mezi nimi prostředky vhodné pro úklid celé domácnosti, od podlahy ke stropu, ale také na čištění jednotlivých místností.

Prostředky pro vyčištění každého koutu domácnosti

Přípravky HG nejen čistí, ale dokážou i chránit povrchy před poškozením nebo nadměrným usazováním prachu a nečistot. Vybrat si můžete výrobky pro čištění kuchyně, koupelny, podlahy, čištění interiéru obecně, prostředky určené na zahradu, pohlcovače a neutralizátory pachů. Velmi účinné jsou čističe na textil nebo kovy. Můžete s nimi odstranit skvrny na oblečení kobercích nebo potazích, vyleštit kov na nábytku, a dokonce vyčistit šperky.

Jak na úklid koupelny a vodní kámen?

Udržet koupelnu v čistém a zářivém stavu není nic snadného. Snad každý bojuje s vodním kamenem a jeho usazováním na všech površích, na které se dostane voda. HG čištění vám to ale usnadní. Na oblíbené adrese https://www.hgshop.cz/

Nemusíte se tedy bát je použít na plast, sklo, smalt, kovy i dlaždice. Využít můžete i prostředky na plísně nebo pro tolik neoblíbené čištění odpadů. Úklid a čištění koupelny bude rázem veselejší a možná vás dokonce bude bavit.

Šetrná údržba podlah

Pro údržbu podlah jsou speciálně určeny šetrné čisticí prostředky HG, které povrch zároveň chrání před poškozením. Kategorie prostředků na podlahy je nejvíce rozsáhlá. Vždyť existuje tolik druhů podlahových krytin, a na každý je potřeba použít něco odlišného. Vybrat si můžete produkt na míru, podle míry a typu znečištění, pro prevenci i akutní potřebu úklidu.  HG vám zkrátka usnadní úklid za každé situace.

Další možnosti použití HG

Ovšem prostředky na čištění, které nesou hrdé označení HG skýtají mnohem více. Jejich spektrum použití je širší, lze je tedy používat také pro ošetření:

·         Zahradního nábytku

·         Textilních materiálů

·         Životního prostředí: Aircare- pohlcovače a neutralizátory prachů a pachů