Kvalitní náhradní díly a nezávislé topení pro váš automobil

04.04.2017 09:30

I přes maximální garantovanou spolehlivost dnešních automobilů se čas od času stane, že výměně nějaké komponenty, ať už v motoru či jiné části vozu, se zkrátka neubráníte. V takovém případě je nutné najít takové náhradní díly, které svojí kvalitou stoprocentně nahradí ty nové. Kvalitu, o které zde hovoříme, zaručují značky elitních evropských výrobců. Jedná se například o náhradní díly Webasto.

Kouzlo nezávislého topení

Než se však o náhradních dílech rozpovídáme více, představme si technologickou vychytávku, která by neměla chybět ve výbavě vozidla každého pravidelného řidiče. Jde o nezávislé topení Defa. Ptáte se, co to je? Nezávislé topení je zařízení, které buď automobil obsahuje, v drtivé většině je však třeba jej do něj dodatečně namontovat. Stará se o to, že pokaždé, když v zimě přijdete do svého vozu, nebude zde na vás čekat chlad a zmrzlé sklo i zevnitř. Topení se postará o to, že se můžete těšit na teplotu, kterou si sami předem nastavíte.

Pocit vyhřátého automobilu

Funguje to tak, že si pomocí jednoduchého ovládacího zařízení, které je umístěno buď v automobilu nebo jej máte u sebe a pracuje na dálku, nastavíte, v jaký čas a na jakou teplotu potřebujete vůz vyhřátý. O vše ostatní se postará již nezávislé topení Planar samo. Díky tomu, že nebudete mít v interiéru vašeho auta zimu, se vám bude nejen pohodlněji řídit, ale minimalizujete tím zároveň riziko potenciální dopravní nehody. Ty totiž v zimě často vznikají právě kvůli snaze zahřát se a věnování se jiným činnostem než samotnému řízení.

Náhradní díly k nezávislému topení

Pokud se vrátíme k náhradním dílům Eberspächer, jedná se především o ty k zmíněnému nezávislému topení. Konkrétně zmiňme například palivové čerpadlo, dmychadlo nebo nádrže různých velikostí.