Které moderní brýle vám budou nejvíce slušet?

25.09.2014 13:03

Rozmýšlíte se, jaké si koupit nové brýle? Které provedení vám bude nejvíce slušet? V dnešní době naleznete na internetu nepřeberné množství různých rámů na brýle, nabízející rozličné tvary, barevná provedení a jsou jednoduše velice trendy, přesně v duchu moderních kolekcí oblečení. S těmi mají zakoupené brýle také korespondovat, nezapomínejte tedy mít vždy na paměti vaši oblíbenou barvu věcí, které máte na sobě, spojte nové dioptrické brýle se svým charakterem.

Klasika nebo raději šokující modernost?

Možná vám budou nejvíce slušet právě kulaté brýle, klasického vzhledu. Ne každý je experimentátor, který zkouší nové věci. Někdo je více konzervativní a má raději to, co tady již bylo a co je prověřené. To ovšem neznamená, že musíte vypadat jako vystřižený z kapely Beatles. Ne, že by „lenonky“ nebyly stále v kurzu, ovšem nabízí se i mnohem zajímavější tvary.

Tvary brýlí

Snaha současných moderních návrhářů, kteří se zaměřují na brýlové rámy, je jasně zaměřena na miniaturizaci a minimalizaci, což má za následek výrobu těchto doplňků pro lepší zrak, které skoro nejsou vidět. Zvláště dámy upřednostňují právě takové brýle v nejmodernějším designu.

Pokud hovoříme o dnešních tvarech brýlí a brýlových rámů, nesmíme zapomenout na experimentátorské modely, kupříkladu takové, které jsou mnohoúhelníkové nebo trojúhelníkové. Recesisté zase ocení vtipné tvary, zamilovaní si můžou pořídit společně skla ve tvaru srdíček.

Jsou nejdražší brýle nejlepší?

Nejdražší brýle nemusí být vždy také ty nejlepší. Proto je ideální vyzkoušet si je, nejlépe pak za přítomnosti zkušeného poradce nebo dokonce lékaře. Některé optické firmy nabízí možnost zapůjčení brýlí a jejich atestaci v čase, což nabízí mnohé výhody, včetně možnosti konzultace s optickým lékařem. Své vlastní rámy na dioptrické brýle a pochopitelně také čočky nabízí i některé nemocnice, zařízení zaměřující se na léčbu zraku.