Kouzlo a výhody dřevěných módních doplňků

24.07.2014 11:27

Do popředí se dnes dostává dřevěná móda a především pak dřevěné brýle, kabelky, hodinky a další slušivé prvky. Vydejte se beze strachu do některého z internetových obchodů a najděte si také svůj dřevěný kousek, který se dá použít jako moderní doplněk, ovšem má i svou funkci.

Nebojte se dřevěné módy

Obávat se nemusíte cen, ty jsou přijatelné, ani nekvality nebo nějakých nevhodných tvarů. Naopak dřevěné kabelky jsou vysoce sofistikované a využijí je i ty nejnáročnější dámy, jednoduše proto, že mají svůj originální a nezaměnitelný styl. Není to žádná imitace, letokruhy jsou zaručeně pravé. A právě letokruhy patří k těm nejvíce výrazným zdobným prvkům dřevěné módy. Jsou přirozené, vyrobila je sama matička příroda.

Hodinky ze dřeva? Ano, je to možné

Do této zajímavé skupiny patří také dřevěné hodinky, na které nelze zapomenout. Vypadají opravdu skvěle a dodají vám šmrnc. Výborně se hodí například k dřevěnému motýlku, nebo v případě dam ke kabelkám. Nejčastějším a také nejvhodnějším doplňkovým prvkem je kůže, která může zdobit, ale také pojit, pokud je použitá k šití švů.

Odolnost proti klimatu

Nespornou výhodou dřevěných peněženek, hodinek, motýlků a dalších moderních doplňků, je jejich odolnost vůči klimatickým vlivům. O dřevě je známé, že dokáže při dobré úpravě výtečně odolávat větru, dešti a také slunci. Kabelky bývají ve většině případů lakované nebo impregnované, což jsou úpravy, zaručující dokonalou odolnost.

Woodbags jsou módou budoucnosti?

Není pochyb o tom, že dřevo je moderní ve všech podobách a že má budoucnost. Je to obnovitelný přírodní zdroj a i proto tu bude, doufejme stále s námi.

Dřevěná móda a různé woodbags, což je anglické označení pro zavazadla ze dřeva, nejen kabelky, ale také kufry, kufříky a podobné, mají také budoucnost, a záleží jen na vás, jestli se stane přítomností a realitou.