I vaše domácnost může být chytrá

06.02.2017 08:43

Moderní technologie pronikají už doslova do všech možných sfér našich životů. Zvykli jsme si, že máme jak v zaměstnání, tak doma počítače které dokáží před pár lety nemyslitelné věci, že naše telefony umí už víc než jen volat a posílat SMS a teď přišla na řadu i naše domácnost. Chytrá domácnost je aktuálně velkým trendem a proto byste i vy, jestliže jste momentálně v procesu zařizování či rekonstrukce domu, měli něco málo o ní vědět. Maximum informací se můžete dozvědět na specializovaném webu, který najdete na adrese geekling.cz.

Pro váš komfort

Každý máme ve svém domově nespočet spotřebičů a nejrůznějších vychytávek. Napadlo vás ale někdy, jaké to je, mít dálkové ovládání domácnosti? Představte si, že jste na chalupě v Jesenících a na dálku pomocí svého chytrého telefonu, nebo prostřednictvím PC na dálku ovládáte svůj byt v Praze – spotřebiče v kuchyni, žaluzie, topení, kamery, alarm a mnohé další věci. Inteligentní dům je v současné době už tak trochu nepsanou povinností, která vám dokáže výrazně zvýšit komfort vašeho bydlení. Navíc budete mít vždy přehled, co se u vás doma děje, ať už budete na jakémkoli místě na světě.

Geeklink.cz je tu pro vás

Jak asi tušíte, zařídit si smarthome není otázkou chvilky. Je potřeba dobře zvážit a naplánovat, co využijete ve svém domově a co ne, co bude potřeba a co zase nikoli. Pomocnou ruku v tomto vám podává specializovaný e-shop, který najdete na již zmíněné adrese geeklink.cz. Co všechno zde najdete? Kompletní potřeby pro zařízení vašeho chytrého domova. Asi každý ocení ve svém domově například detektor vody, dále také určitě detektor plynu, či kouře. Pořídit zde můžete mimo jiné také bezdrátový alarm, bezdrátový GSM, či chytrý vypínač a zásuvku.  Ostatně o tom se můžete přesvědčit sami, na již zmíněné adrese.