Hodinky, co hrají prim v českých domácnostech

14.05.2014 11:19

Kdo by neznal Primky, hodinky, které stále hrají prim na českém trhu a v současnosti se dokážou prosazovat také s luxusními modely, které jsou dokonce označené značkou kvality Czech Made.

Všechny nové modely jsou velmi pečlivě testované v České republice a splňují tak i ty nejpřísnější požadavky zákazníků a samozřejmostí jsou i evropské normy kvality.

Tyto kvalitní pánské hodinky, ale také hodinky pro dámy nebo pro děti se vždy vyznačují zaručenou kvalitou, spolehlivostí a cenou. Pro tuzemské patrioty jasná volba.


 
Malá historie Prim

Všechno začalo už roku 1946 v Liberci, kde byla firma založena ovšem pod původním názvem Chronotechna. Později se sídlo přesunulo do Šternberka. Společnost začala vyrábět hodinky v roce 1952, kdy se na světlo světa vyklubal první model. Od té doby se objevily a nově objevují mnohé modely, více či méně úspěšné, vhodné do společnosti, do práce i na sportování. Postupně se také vyvinuly některé kolekce, které slavily v mnoha případech úspěchy v celosvětovém měřítku.

Současné oblíbené kolekce:

1.Tourbillon

2.Automatic Sport

3.Automatic Collection – Czech Made

4.Classic Collection – Czech Made

5.Classic Lady – vysoce kvalitní dámské hodinky se značkou Czech Made

6.Chronograph – Czech Made

7.Dětská kolekce

8.Pocket Collection

 

Oprašte zase Primky

V domácnostech mnoha Čechů se možná válí staré pánské hodinky Prim, možná některé pořád fungují, zvláště pak ty natahovací. Dnes už ovšem vede baterie, která vám dokáže vydržet i deset let. Je to tradice, ale také moderna. Současné hodinky Prim se vyrovnají vyhlášeným světovým výrobcům svou spolehlivostí a již nechybí ani luxusní kolekce po opravdu náročné.

„Primky“ byly donedávna tak trochu vytlačovány jednak nekvalitou z Asie a také náporem kvalitních značek z celého světa. Dnes již jsou jim více než zdatným konkurentem a obliba znovu narůstá.