Elegance až na konec řady

04.06.2016 13:50

Jste sportovní typ a elegance vám nic moc neříká? Elegantně se oblékat je pro vás noční můra a radši si na sebe obléknete tepláky a volnější triko? Pak je tu pro vás ideální kombinace, kterou prostě doma musíte mít. Sportovní taška a batoh je nedílnou součástí dam a pánů, kteří se eleganci a všemu elegantnímu vyhýbají velkým obloukem. Batoh je o dost praktičtější nežli kabelka, protože si jej „hodíte“ na záda a jdete, kdežto kabelku nebo pánskou tašku, držíte většinou v ruce. Batoh je praktičtější, protože máte ruce volné a můžete si klidně vyrazit na kolo nebo partnera držet za ruku.

Měšec na drobné

Samozřejmě se dnes už neříká měšec, ale obyčejně dámská nebo pánská peněženka. Tento naprosto nezbytný pomocník, známý již z dob dávno minulých, je dnes tak skvěle propracovaný v detailech, že někdy nepotřebujete téměř nic jiného, pokud jdete jen na malý výlet. Dámská peněženka je jinak koncipovaná nežli pánská peněženka. Jelikož pánové nejsou tolik sentimentálně založení a nedávají si do peněženky spoustu fotek svých drahých, není potřeba mít tolik průsvitných kapsiček. Většina dámských peněženek je uzpůsobená pro ženy, stylem spousty kapsiček a úložných prostorů. Pánská peněženka má naproti tomu kapes málo. Jednu na mince, další na bankovky a pak další jednu až tři na ostatní potřebné doklady.

Pro nejmenší i větší

Vzhledem k tomu, že děti nás často napodobují, je téměř stoprocentní, že vaše malá princezna, bude chtít kabelku jako má maminka a váš malý princ bude chtít batoh, jako má tatínek. Nehledě na to, že dětský batoh stejně časem budou víc než potřebovat. Je to součást každého školního zařízení. Dětičky v mateřince jezdí na výlety, a do dětského batohu svému robátku dáte láhev s pitím a svačinku, popřípadě v případě ne moc dobré předpovědi počasí ještě pláštěnku.