Coffee-service.cz - dokonalý servis kávovarů

01.09.2016 12:15

Zmáčknout příslušné tlačítko a připravit si lahodný nápoj - jednoduše, rychle a ve vynikající kvalitě. Právě k tomu slouží automatické kávovary, které dokážou připravit celou řadu chutných nápojů. Je třeba však pamatovat na pravidelný servis kávovarů (servis kávovarů Praha, servis kávovarů Hradec Králové, servis kávovarů Brno, servis kávovarů Ostrava), aby co nejdéle sloužily v maximální kvalitě. A jaké jsou přednosti těchto kávovarů?

●     Mají integrovaný mlýnek na zrnkovou kávu s odstupňovanou hrubostí mletí a s komplexním ovládacím panelem.

●     Mají zásobník na vodu a odpad neboli lógr, který dokážou tyto přístroje do zásobníku sami vyhodit.

●     U automatických kávovarů je možno si i nastavit sílu kávy i množství vody.

●     Nezanedbatelná není ani funkce předpaření kávy a automatické odvápňování včetně proplachování výdejníku páry a horké vody.

Pozáruční servis kávovarů rychle a jednoduše

Máte právě takový automatický kávovar a něco se vám na něm porouchalo? Není nic jednoduššího než zaslat přístroj do pozáručního servisu kávovarů - například přes některé příjmové místo Uloženka.cz se 17 odběrnými místy v ČR. Můžete samozřejmě využít přímo pozáručního servisu kávovarů Praha, pokud jste z Prahy nebo blízkého okolí. V každém případě však pro vás servis kávovarů Delonghi, servis kávovarů Krups, servis kávovarů Jura, servis kávovarů Dolce Gusto nemusí být žádným problémem.

Vše pro lahodný šálek kávy

Ne všichni máme doma plně automatické kávovary. Přesto využíváme pro přípravu kávy nejrůznější pomocníky jako překapávače a mlýnky. I tito pomocníci potřebuji čas od času profesionálně vyčistit, seřídit - zkrátka postavit znovu do latě tak, aby bezvadně fungovaly. Coffee-service.cz proto zajišťuje také profesionální servis překapávačů na kávu, servis mlýnků na kávu, odvápnění kávovarů.