Chytrá domácnost pro váš komfort a pohodu

27.12.2015 16:25

Na chytré telefony a jejich vychytávky jsme si zvykli poměrně rychle. Teď je ovšem trendem mít chytrou celou domácnost, která bude komunikovat s našimi smartphony, internetem a i navzájem mezi sebou. Rozhodně se nejedná o námět na science-fiction trhák pro Hollywood, ale o realitu dnešních dní.

Osobní váha s wifi

I letos jste si neodpustili novoroční předsevzetí a od nového roku budete hubnout? Aby to nedopadlo fiaskem jako loni, budete rozhodně potřebovat chytrou váhu, která bude monitorovat, jak se vám v tomto předsevzetí daří. Přesně taková je i chytrá váha iHealth Core, kterou neoceníte jen vy, ale rozhodně také celá vaše rodina, protože si pamatuje různé profily. Nejen že vám podá informace ohledně vaší hmotnosti, ale budete také touto váhou informování o množství vašeho tělesného tuku, či svalové hmoty. To ovšem není všechno. Tato váha s vámi dokáže komunikovat jak přes internet, tak i přes bluetooth. Kromě toho vám může sloužit i jako teploměr či vlhkoměr. Co ovšem asi každý ocení je archivování vaší váhy, díky čemuž můžete dlouhodobě sledovat, zda přibíráte nebo naopak.

Co se děje ve spánku?

Taky vás už někdy napadlo, co se s vámi děje, když v noci spíte? Teď už to můžete velmi jednoduše zjistit, pomocí měřiče iHealth Edge. I když tento měřič připomíná hodinky, rozhodně od něj můžete čekat mnohem víc. Je to totiž měřič otřesů, podle kterých jsou počítány vaše kroky, vzdálenost, spálené kalorie a v noci samozřejmě i aktivita ve spánku. Co se týká měření spánku, tak je zaznamenáváno kolikrát se v noci probudíte, jak moc jste se během noci vrtěli a také kolik části noci strávíte v hlubokém spánku REM. Samozřejmostí je spárování měřiče s vaším telefonem.

Konec hledání věcí

Také vy nebo vaši blízcí patří k těm, kteří stále něco hledají? Tímto otravné dotazy „Nevíš, kde mám klíče…?“ nadobro končí. StickNFind je totiž zde od toho, aby vám často ztrácené věci rychle našel. Toto malé zařízení o velikosti mince, které se přilepí na klíče, telefon nebo na další věc, kterou rádi ztrácíte a hledáte, se spáruje s vaším chytrým telefonem a na zavolání vám ihned odpoví.