Fandovské „věcičky“ i do domácnosti

16.10.2015 11:36

Fan shopy dnes nabízí nejen pěkné oblečení, vlajky, čepice, dresy, ale stále častěji se v jejich nabídce objevují zajímavé předměty do domácnosti. Ty pak mohou být jak funkční, tak také dekorativní, popřípadě se u nich snoubí obě tyto vlastnosti. Ptáte se, co vám může dokonale posloužit jako ozdoba či funkční předmět v domácnosti, který bude zároveň připomínat váš oblíbený fotbalový klub, motoristickou stáj či jezdce? Zde je pár tipů, které možná oceníte, pokud fandíte a berete své fandění vážně.

Nejdříve dekorace

Každý obchod pro fandy nabízí dekorativní předměty a suvenýry, které jsou v barvách klubu nebo sportovce, disponují jeho značkami či jménem. Nejprve se tedy zaměřme na dekoraci. Pro tu se ideálně hodí třeba plakáty či vlajky, které dokážou zakrýt nevzhledná místa na zdi a stanou se dominantou pokoje. Další možností jsou pak figurky fotbalistů či jiných sportovců. Jsou vtipné, pěkné, stylové a dají se umístit v podstatě kdekoliv. Jako dekorace můžou posloužit ale také šály, klubové odznaky, samolepky nebo jiné propriety.

Funkce a užitek

Fans motosportu, ale také zapřísáhlí fans fotbalu si najdou své kategorie v e-shopech se zaměřením na fanoušky, například na Fan-store.cz. Už jsme zmínili dekorace, nyní přistupme plynule k suvenýrům a předmětům fandů, které mají svou užitnou hodnotu a dají se používat k různým úkonům. Patří sem například otvíráky, propisky, tužky, peněženky, tašky a sportovní vybavení a v neposlední řadě i moderní oblečení pro fanoušky. To se prodává zřejmě nejvíce a vždy je v barvách daného sportovce, týmu či klubu.

Domácnost v barvách klubu

Pokud například fandíte Manchesteru United a anglickému fotbalu, můžete si do své domácnosti zvolit celé sety produktů a některou z místností přizpůsobit tak, aby se z ní stala svatyně v rudém. To samé pak může platit o slavné stáji F1 Ferrari. Zvolte takové doplňky pro fanoušky, které budou slušet nejen vám, ale také interiéru vašeho domu či bytu.