Analýza pro rozvoj osobnosti přinese užitek nadřízeným i podřízeným

23.11.2015 09:10

Ať už jste v pozici nadřízeného nebo podřízeného, vždycky byste měli rozumět lidem, s nimiž spolupracujete. Měli byste vědět, v čem tkví jejich talent, aby ho mohli co nejvíce rozvíjet, aby je práce naplňovala a přinášela ovoce oběma stranám. Jestliže váš nadřízený neustále projevuje nespokojenost a kritizuje vaši práci, měli byste umět pohlédnout do svého nitra. Může se totiž klidně stát, že se v některých situacích chováte stejně jako on, nebo věříte tomu, že nadřízení musí být vždy kritičtí a nespokojení. Navštivte BaZi konzultaci a zjistěte, jak to vlastně je.

Rozvoj podnikelských schopností

Jestliže váš podřízený ignoruje vaše instrukce nebo nepracuje tak, jak má, zamyslete se nad okamžiky, kdy se stejně tak chováte i vy. BaZi kurzy rozvoje osobnosti a podnikání vás správně nasměrují.

Není vůbec jednoduché zbavit se svých mentálních návyků. Cílem BaZi konzultace je také analýza pro rozvoj podnikání. Můžete si zvolit osobnostní a kariérní BaZi analýzu, roční BaZi analýzu nebo BaZi analýzu pro podnikatele a firmy.

Ani předpovídání budoucnosti, ani terapie

V žádném případě vám na BaZi seminářích nikdo nebude předpovídat vaši budoucnost, provádět terapii ani vás léčit. Jejich cílem bude váš osobní růst, rozvoj a hledání cesty, která je pro vás ta pravá. BaZi programy vám mohou pomoci odhalit i tu skutečnost, proč s vámi některý z vašich kolegů nespolupracuje. Možná zjistíte, že jste si něco takového přivolali sami. Že existují důvody, proč se těžko spolupracuje ne s ním, ale s vámi.

BaZi eventy

Můžete zvolit pro svou firmu nebo korporát BaZi eventy. Sami si můžete vybrat konkrétní event nebo školení. Těšit se můžete na zpřístupnění informací výsledných analýz lehkou a zábavnou formou, například na celodenní akci ve formě workshopu a školení.